Walone Fashion Group merr pjesë në Prishtina Fashion Night

Walone Fashion Group për të parën herë mer pjesë në një sfilatë mode sikur që është “Prishtina Fashion Night” (Nata e Modës në Prishtinë). Ekipi kreativ i WALONE FASHION GROUP gjatë pjesëmarrjes në këtë aktivitetet të rëndësishëm, para përfaqësuesve të modës përmes sfilatave ka prezantuar brendet e veshjeve solemne, si: Torres, Bianco Vita dhe Chaton D’or dhe kreacionet vetjake në kuadër të kolekcionit “Reflection” nga brendi Walone Couture.